(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

section

Wat vinden onze klanten?

De Beregeningsspecialist hecht veel waarde aan tevreden klanten. Wij besteden daarom veel aandacht aan ons aanbod, de webshop, het beantwoorden van uw vragen en het zorgvuldig verpakken en verzenden van uw bestelling. Toch kan er onverhoopt iets misgaan. Neem dan contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Een beoordeling toevoegen
Wilt u uw ervaringen met De Beregeningsspecialist delen? Binnen één week na uw bestelling ontvangt u instructies per e-mail. 

 

Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 gebaseerd op 871 beoordelingen

Prima en snel

Geschreven door: Patrick Grijseels op 14-07-2020

Het contact met U verliep heel prettig. Ook de verzending ging volgens het boekje. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van het product druppelslang en die is echt super en professioneel. Voorheen had ik een druppel slang van Gardena . Zo’n platte slang met gaatjes en dat werkte voor geen meter. Hier en daar een piep klein staaltje. De druppelslang van U werkt voortreffelijk. En is qua druppeling ook nog goed instelbaar met de toevoerkraan. Met vriendelijke groeten Pieter Gouw.

Geschreven door: Pieter Gouw op 07-07-2020
Reactie op beoordeling: Hallo dhr. Gouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de door ons verkochte producten en onze service. Met vriendelijke groet, Anniek de Jong

Op de site stond nog binnen een paar dagen leverbaar. Maar dit duurde uiteindelijk 3 weken ivm corona. Toen niet goed op de hoogte gehouden door jullie. Bij aankomst pomp beschadigd en dit is zeer netjes opgelost door jullie

Geschreven door: Lisette Ponds op 30-06-2020

zeer correcte en snelle levering

Geschreven door: Vanoppen op 30-06-2020

Gewoon goede service en snelle levering tegen een goede prijs

Geschreven door: Marcel op 30-06-2020

snel en goed geleverd.

Geschreven door: klaas keizer op 30-06-2020

Vlotte levering.

Geschreven door: H. Kuiken op 28-06-2020