(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

section

Wat vinden onze klanten?

De Beregeningsspecialist hecht veel waarde aan tevreden klanten. Wij besteden daarom veel aandacht aan ons aanbod, de webshop, het beantwoorden van uw vragen en het zorgvuldig verpakken en verzenden van uw bestelling. Toch kan er onverhoopt iets misgaan. Neem dan contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Een beoordeling toevoegen
Wilt u uw ervaringen met De Beregeningsspecialist delen? Binnen één week na uw bestelling ontvangt u instructies per e-mail. 

 

Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 gebaseerd op 794 beoordelingen

Goede service; snelle reaktie op emails met vragen; bestelde materiaal voldeed goed. Een item ontbrak in de eerste levering; dat is snel gecorrigeerd nadat ik dat gemeld had. Prima reaktie! Tip: ik had wat verschillende druppelslangen besteld; de Irritec (goedkoper dan de rest) is niet erg handig als deze in bochten gelegd moet worden; er komen dan sel knikken in de slang. De andere versies met iets dikkere wanddikte geeft daar minder snel last van. Als je de Irritec in een rechte lijn moet leggen, dan werkt deze prima.

Geschreven door: Hans op 05-04-2020

De tip van de verbindingsmof was super, maar een nwe koppeling op de pomp was ook makkelijk geweest. Verder super- en snelle sevice.

Geschreven door: Oscar Hooiveld op 02-04-2020

Snelle correcte verzending. Dank jullie.

Geschreven door: Peter Smeets op 29-03-2020

Veel spullen en goed advies. Snelle levering en voor een goede prijs. Al meerdere keren besteld.

Geschreven door: Marcel op 25-03-2020

Topservice!

Geschreven door: Gerton op 22-03-2020

Prima communicatie en snelle levering.

Geschreven door: Joris op 21-03-2020

het bestelde voldeed aan alle verwachtingen

Geschreven door: De Lepeleire op 08-03-2020