(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

section

Wat vinden onze klanten?

De Beregeningsspecialist hecht veel waarde aan tevreden klanten. Wij besteden daarom veel aandacht aan ons aanbod, de webshop, het beantwoorden van uw vragen en het zorgvuldig verpakken en verzenden van uw bestelling. Toch kan er onverhoopt iets misgaan. Neem dan contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Een beoordeling toevoegen
Wilt u uw ervaringen met De Beregeningsspecialist delen? Binnen één week na uw bestelling ontvangt u instructies per e-mail. 

 

Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 gebaseerd op 739 beoordelingen

ik ben heel tevreden .als je iets besteld wordt het zo snel mogelijk geleverd en de pomp die ik besteld heb werkt perfect mvg j v Duren

Geschreven door: jo van Duren op 15-07-2019

Snelle verzending. Netjes verpakt. Zeer gewaardeerd zijn de bijgevoegde handleidingen. Als extraatje geprint / kopie door de boer. Een nieuwe vaste klant. Want normaal altijd kopen we bij winkels in onze eigen regio. Maar voor rainbird nergens goed geholpen. De boer ga zo door.

Geschreven door: Ferdi berkmoes op 15-07-2019

Goede kwaliteit en snelle levering

Geschreven door: Cor Gravekamp op 09-07-2019

Ik had niet de juiste koppelingen bij de slang besteld. Door de oplettende medewerker ben ik gebeld en is alles goed gekomen.

Geschreven door: Edwin op 08-07-2019

Snelle en correcte levering. Ook toen ik de verkeerde pop up sproeiers had besteld snel een oplossing gevonden en heb ik deze geruild. Goede producten voor een goede prijs.

Geschreven door: Marcel op 07-07-2019

Snelle perfecte service

Geschreven door: H Meijer op 01-07-2019

Prima assortiment, scherpe prijzen, snelle levering uit voorraad, retouren geen probleem, persoonlijk contact met de eigenaar. Dik voor elkaar allemaal, ik beveel de Beregeningsspecialist graag aan.

Geschreven door: Henk Strik op 01-07-2019