Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Betaalmethodes

  Bij Beregeningsspecialist.nl kunt u gebruik maken van één van onderstaande betaalmogelijkheden:

  1. iDeal
  Betalen met iDeal is verreweg de meest gebruikte betaalmethode voor aankopen online. Een veilige betaling op een snelle en vertrouwde manier. Indien u hiervoor kiest wordt u geleid naar de keuze van uw eigen bank waar u de betaling uit kunt voeren zoals u gewend bent. U hebt meteen overzicht en kan controleren of het juiste bedrag wordt afgeschreven waarna u uw goedkeuring kunt geven. Door deze snelle en eenvoudige manier van betaling hebben wij ook meteen overzicht dat de betaling binnen gekomen is en kan de orderverwerking meteen in gang gezet worden. Hierdoor wordt de levertijd zo kort mogelijk gehouden. U krijgt van ons bericht als de betaling is voltooid.

  2. Bancontact / Mister Cash
  Klanten uit België kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash voor het direct betalen van de bestelling. Snel, eenvoudig en veilig.

  3. V PAY
  Met een V PAY betaalkaart kunt u veilig betalen in miljoenen winkels in Europa. Ook bij ons kunt u met deze betaalmogelijkheid uw bestelling betalen.

  4. Handmatige overboeking
  Kiest u voor betaling vooraf dan krijgt u de juiste gegevens van ons toegestuurd zodat u de betaling kunt voltooien.
  Deze manier van betalen heeft als voordeel dat u de methode toepast zoals u gewend bent om uw normale rekeningen te betalen.
  Zodra het totaalbedrag op ons rekeningnummer staat bijgeschreven krijgt u van ons bericht en wordt de order in werking gezet.
  Orders vanuit Belgie kunnen betaald worden via onderstaand IBAN bankrekeningnummer.
  Enige punten waar u rekening mee moet houden bij deze manier van betalen:
  • Een bankoverschrijving duurt in de regel 2 of 3 dagen langer dan bij IDeal betaling, zo ook de levering.
  • Vermeld altijd het ordernummer.
  • Heeft u het orderbedrag overgemaakt en u krijgt geen tegenbericht van ons binnen 3 werkdagen, laat het ons meteen weten.

  Bankgegevens
  Beregeningsspecialist.nl is onderdeel van De Boer Water en Beregeningstechniek.

  IBAN nummer
  BIC nummer
  KvK nummer
  BTW nummer
  NL18RABO 0136925707
  RABONL2U
  010 76858 
  NL001423245B09

  1. De prijzen van de artikelen worden aangeduid in euro´s en zijn de gehanteerde prijzen op het moment van aankoop.
  2. Alle gehanteerde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief handelings- en verzendkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
  3. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, De Boer Beregeningsspecialist is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van (programmeer)fouten in haar website.
  4. Aanbiedingen en prijzen zijn gegarandeerd. De Boer Beregeningsspecialist behoudt hierbij uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder, wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
  5. Betaling van artikelen van De Boer Beregeningsspecialist kun je doen via iDeal, Bancontact/Mistercash, V-Pay  of bankoverschrijving.  Betalen via Ideal wil zeggen dat je betaalt via je eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan werken de volgende banken mee: ABN-AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, Fortis, ASN Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.
  6. De Boer Beregeningsspecialist is niet verantwoordelijk voor eventuele extra bankkosten.
  7. Bij alle betaalmethoden maakt De Boer Beregeningsspecialist gebruik van RaboOmniKassa.
   Deze internet payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties. Uw gegevens worden gecodeerd en beveiligd verstuurd. Als RaboOmniKassa de betaling heeft ontvangen en gecontroleerd ontvangt De Boer Beregeningsspecialist een akkoord en wordt uw bestelling verwerkt.
  8. In sommige gevallen kan om extra informatie worden gevraagd.
  9. De orderbevestiging wordt verstuurd naar uw e-mail. Het is daarom belangrijk dat u het juiste e-mail adres opgeeft. Via de orderbevestiging geeft De Boer Beregeningsspecialist aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat de order is ontvangen.