(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

section

Beregeningsautomaten met WIFI

Bedien uw beregeningscomputer wereldwijd met uw smartphone of tablet! Voorspellend beregenen past het programma aan op verwachte temperaturen, kans op neerslag, wind en vochtigheid om zo maximaal water te besparen met behoud van een gezond en mooi landschap.

Er is een nieuwe ESP-RZXe serie voor indoor en voor outdoor met Wi-Fi functionaliteit. Met de optie van de Wi-Fi module (B.12.475) en de aanschaf van de Rainbird App, kan de automatische beregening vanaf elke plek ter wereld, met smartphone of tablet, bediend worden. De App is beschikbaar voor Android 4.4 of hoger en Apple IOS 8 of hoger. De LNK Wi-Fi module kan zonder gereedschap, plug & play in de automaat gestoken worden.

Specificaties: 
- Nederlandstalige App! 
- Geen abonnementskosten! 
- Handmatige bediening voor groep of cyclus op afstand. 
- Aanpassen van programma op afstand. 
- Gewone bediening van de automaat zoals we al gewend zijn. 
- Gratis mogelijkheid om gegevens van weerstations uit de buurt op te halen en daarmee een automatische aanpassing van de looptijden toe te laten staan! Hiervoor kunnen er ook nog desgewenst meldingen binnen komen op de smartphone. Dit kan een waterbesparing opleveren van een 30%, terwijl de tuin dan toch de juiste hoeveelheid water krijgt. 
- Er kan met meerdere telefoons één beregening bediend worden, bijv. om bij klanten, buren of beheerders de beregening te bedienen. Hiervoor kan simpelweg een uitnodiging via email verstuurd worden; de ontvanger kan dan via de Wifi module ook connectie tot het systeem krijgen. De eigenschappen van de ESP-RZXe zijn identiek aan die van de ESP-RZX(i), echter de Wi-Fi module is niet functioneel op de ESP-RZX(i).